Werkplezier loont!

Als Counseller (Relaties) en Coach (NLP-master) kan ik u op de volgende manieren helpen om uw werknemers gemotiveerd, tevreden en geboeid te houden.

Er gelden speciale tarieven voor bedrijven met minder dan 10 werknemers.

Bedrijfscounselling.              

Een maandelijks vertrouwelijk gesprek met elke werknemer waarbij hij of zij kan ventileren wat hen bezig houdt. Door zelfreflectie en/of de situatie in een ander perspectief te zetten kunnen negatieve emoties omgezet worden in positieve. Dit voorkomt ziekteverzuim en brengt de onderlinge verbondenheid terug op de werkvloer.

Persoonlijkheidsprofiel         

Door het maken van een test i.c.m. een gesprek maak ik een profiel van de werknemer. Dit kan voor u als leidinggevende niet alleen een handleiding zijn voor de kwaliteiten die u werknemer bezit maar ook  duidelijkheid geven hoe deze persoon met informatie omgaat. Dit  laatste is weer bevordelijk voor de communicatie want voor  sommigen geldt bv. niet zozeer wat je zegt maar hoe je het zegt om hen gemotiveerd te houden.

Begeleiding groepsgesprek    

Als een groep niet prettig samenwerkt maar er zullen wel resultaten moeten worden behaald kunnen de spanningen en frustratie zich over de hele werkvloer verspreidden als een inktvlek. Als onafhankelijke partij in het gesprek kan ik de groep op een andere manier met elkaar laten communiceren en naar elkaar laten luisteren om toch dat beoogde doel te behalen. Dit zal de werksfeer zeker een oppepper geven.

Manage de manager

Als leidinggevende/ werkgever/ ondernemer heeft u voortdurend met veranderingen te maken. Ook nu, in tijden van crisis, vereist het veel aanpassingen. Waar richt u uw aandacht op, wat is belangrijk. Ook u bent een spil in het geheel. Hoe gaat u met het personeel om? Kunt u delegeren? Welke doelen heeft u gesteld voor het bedrijf en voor u  persoonlijk? Hoe verdeelt u uw tijd tussen wonen, werken en vrije tijd Kent u de patronen achter uw eigen emoties? Een goed gesprek kan helderheid bieden en ruimte maken in het hoofd. Zodat er weer plaats komt voor inspiratie en energie. Werkplezier loont en dat geldt ook voor uzelf .