Relatiecounselling

Leef het leven wat je is gegeven! ( dalai lama). Dat is niet altijd even makkelijk!

Je zit niet lekker in je vel maar weet niet goed wat de reden ervan is. Je komt altijd tijd tekort en komt niet toe aan wat jij belangrijk vindt. Je hebt er moeite mee dat er zoveel van je verwacht wordt. Dat je nooit erkenning krijgt. Je hebt schuldgevoelens. Je staat voor keuze’s maar de beslissing maakt je bang. Je maakt je zorgen om je dierbaren en/of de opvoeding van je kinderen. Het behoudt van je baan is onzeker. Je loopt steeds tegen dezelfde problemen aan maar weet niet waarom. Je hebt iets of iemand verloren die je dierbaar was. Je reageert niet op anderen zoals je zou willen. Je voelt je alleen staan.

Relaties om je heen veranderen en eisen van jou dat jij dit ook doet. Vervolgens eist jouw verandering dat weer van een ander. We leren, groeien en ontwikkelen ons door wat we zien, horen en voelen. We ervaren hierdoor o.a. motivatie, energie, blijheid, geluk en vrijheid. Soms raakt de relatie ( tijdelijk) verstoord. Het ratio (denken) neemt het over en we trekken ons terug in onszelf. We worden gedwongen aan de slag te gaan met de belangrijkste relatie die er is namelijk, die met onszelf.

Ik kan je hierbij helpen, ondersteunen en begeleiden. Gericht op de toekomst gaan we samen op zoek naar mogelijkheden om je problemen op te lossen of om er anders mee om te gaan. Door terug te komen bij je gevoel krijg je nieuwe motivatie en energie. Je verandert zelf en daardoor verandert ook de relatie met een ander.

Wil je meer weten wat counselling voor je kan doen. Bezoek dan de volgende sites;

www.counsellingnet.nl

www.AbvC.nl

Je vindt hier ook alle etische codes waaraan ik mij als erkend counseller dien te houden.