Workshops

Regelmatig starten er bij Candor de volgende workshops.

Informeer naar de data en tarieven bij [email protected].

Er gelden speciale tarieven voor bedrijven.

Empathisch luisteren.

De tijd van, niet vragen anders wordt je overgeslagen, ligt voor de meesten al ver achter ons.

Jarenlang lag de nadruk op verbeteren van assertiviteit en jezelf leren presenteren. Ondanks dat er  nog genoeg mensen zijn die wel moeite hebben hun zegje te doen, kunnen er ook al velen voor zichzelf opkomen. Toch ondervinden nog dagelijks veel mensen dat praten alleen niet genoeg is om  in contact te komen met de ander. Luisteren en tegemoetkomen op gevoelsniveau doet dat wel. De workshop “Empathisch luisteren” laat je naar je eigen (voor)oordelen luisteren en leert je op gevoelsniveau communiceren met de ander en duurt een dag.

Ieder zijn verhaal.

Verhalen vertellen, schrijven en luisteren.

Wie ziet de muis? Ga jij op zoek naar een beestje of een apparaatje naast de computer?

Waar is de bank? Ga jij de weg naar het hoofdkantoor uitleggen of wijs je naar het zitmeubel in de kamer? Ik ben anders. Ga jij doorvragen wat dat anders is of ga je akkoord omdat diegene voor je lichamelijk gehandicapt is? Woorden hebben een verhaal nodig om betekenis te krijgen. Dat die betekenis alsnog anders kan worden ervaren zal duidelijk worden als wij samen een verhaal gaan schrijven. In het middagdeel van deze workshop gaan we aan de slag met ons eigen verhaal. We leren dat spelen met woorden de betekenis kan veranderen en daarmee onze ervaring in een ander perspectief geplaatst kan worden.

Relatie 2 daagse. Fundering en bouwen!

Dit is geen workshop maar op de relatie toegepaste intensieve begeleiding!

Elkaar echt (opnieuw) leren kennen! Met elkaar praten en naar elkaar luisteren! Leer verbonden blijven tijdens problemen en conflicten. Anders omgaan met “oud zeer” ( 0.a jaloezie, ontrouw, geheimen etc).Intimiteit en sex (terug) brengen in de relatie. Samen betekenis geven aan de toekomst!

De relatie 2 daagse kan ook in het weekend plaatsvinden!