Kennismaken met Candor

Candor staat voor de expressies aardig, open, eerlijk, onpartijdig, zonder vrees, rechtschapen en puur. ( Filosoof Aristoteles). Het doel is om een ieder op zijn eigen unieke wijze te begeleiden bij zijn persoonlijke en/of professionele ontwikkeling.

Even voorstellen!

Ik ben Diana van Hulten, van Zelst geboren 130261 te Leiden. Mijn gezin bestaat uit echtgenoot en twee zonen die inmiddels het nest hebben verlaten.

Over het middelste kind in het gezin wordt vaak gesproken als de verbindelaar. Dit was en is op mij zeker van toepassing. Al jong was mijn nieuwsgierigheid in het wel en wee van de mens aanwezig. Door de drang mensen uit andere culturen enĀ  met verschillende achtergronden te leren kennen koos ik voor varen bij de Koninklijke Marine. Jarenlang heb ik daar, als tandartsassistente, angst weg kunnen nemen en geluisterd naar menig levensverhaal. Later heb ik samen met mijn gezin, een paar keer in het buitenland gewoond, gewerkt en een opleiding Antiek, oude kunst, geloofsleer en culturen afgerond. Het verhaal bij het stuk antiek vind ik vaak mooier dan het stuk zelf. Het verhaal achter het verhaal van de mensen die ik heb ontmoet heeft mij altijd geboeid. Na een periode van persoonlijke groei en levenservaring (ziekte) besloot ik het roer om te gooien. Ik besloot een studie te volgen waarbij ik mijn kracht in het contact met mensen kan combineren met de eigenschappen van de verbindelaar. Nu werk ik met veel plezier als erkend relatiecounseller, relatietherapeut en coach (NLP master) en heb mij verder verdiept in conflictbemiddeling en geweldloze communicatie.

Kernwaarden!

Persoonlijke groei, liefde, respect, vrijheid.